ONZE PARTNERS

Gym to-B heeft een aantal samenwerkingspartners waar ze trots op is! Hieronder stellen wij ze graag aan je voor.

SAMENWERKINGSPARTNER

Porsie.nl

ALS JE MINDER EET VAL JE AF.

 

Omdat plan A (gezond eten en sporten) de ideale manier is om af te vallen maar vaak 10 stappen te ver is voor veel mensen, begint PORSIE met plan B.

 

Eerst minder eten

Eten wat je nu eet, blijf je doen, alleen minder. PORSIE levert jou een set passende bakjes, waar het eten voor één dag in moet passen. Wanneer en wat men eet, maakt niet uit als het maar in de bakjes past. Maak gevarieerde keuzes uit het eten wat je normaal ook eet, alleen dan in onze porties.

Via de online registratie krijg je de eerste maand gratis on- line hulp en tips en zorgt PORSIE samen met jou voor gewichtscontrole. Bij PORSIE gaat het om afvallen en volhouden en de wilskracht die je daar voor nodig bent.

PORSIE voorziet jou wekelijks van tips en motivatie, via een mail update, en ook dat moment wordt gebruikt voor wegen en registreren(bijhouden)! Na de maand gratis hulp krijg je de optie om je aan te melden voor ons abonnement à € 4,95 per maand, zodat wij je kunnen blijven steunen en motiveren om vol te houden. Met PORSIE ga je wennen aan minder eten en het wordt daarom steeds eenvoudiger om je levensstijl onder controle te houden.

Wij begeleiden je met PORSIE dan ook graag naar een “uiteindelijk” gezondere levensstijl.

Het gaat weer om genieten…en dan met mate!

 

SAMENWERKINGSPARTNER

Fysius.nl

FYSIUS. HET ANTWOORD OP RUGPIJN.

 

Fysius is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk die u helpt om van uw rugpijn af te komen.

 

Fysius behandelt zowel acute als chronische klachten die met de rug te maken hebben, denk hierbij aan bekkenpijn, nekpijn, hoofdpijn. Ook andere klachten, zoals pijn in de schouder, kunnen worden veroorzaakt door een probleem in de wervelkolom.

Wilt u meer weten over Fysius en/of wilt u uw rug eens vrijblijvend na laten kijken door een rugspecialist? Neem dan contact op met een van de Rugexperts bij Fysius of bezoek de webiste op: www.fysius.nl.