UPDATE: NIEUW BOUW KEUKEN

Wauw, zelfs de keuken is al bijna klaar. En ja, iedereen is welkom in de Lunchroom van PLAN. Ons EETPLAN is meer dan alleen lunchen. Het is een ontdekking naar wat voeding voor jouw lichaam en geest kan doen. Verbaas je, laat je verwennen en ga vooral genieten op een bijzondere locatie aan de rand van het Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Een plek bij uitstek voor een zakelijk gesprek, een plek om familie en vrienden echt te verassen, een lunchroom waar ook een kopje koffie klaar staat. Binnen in de sfeervolle bar, bij onze Personal training studio of buiten op het terras.

Na een heerlijke wandeling of een pittige mountanbike tocht. Kom gezellig langs, schuif aan of neem mee.

We hebben een mooie kaart ontwikkeld en het wordt vast moeilijk kiezen. Onze appeltaart staat bovenaan de lijst en geeft een idee voor alles wat wij serveren. Vers, plaatselijk, gezond en vooral genieten. Laat je verwennen en laat ons je mee nemen op een reis vol smaak, kennis en inspiratie. Onze chef-kok Marrit Hegeman kan niet wachten tot ze haar nieuwe keuken mag betreden.

Met dank aan VAN GESTEL keukens, voor de geweldige keuken die we uitgezocht hebben op de locatie STUDIO SENSES in Zwolle.