BARTRONALD 

KEVIN

TER HAAR

 

Personal Trainer

 

Kevin ter Haar is de jongste trainer bij Gym to-B. Gelijk na het behalen van zijn diploma van Cios Arnhem Niveau 4 is hij nu begonnen aan zijn opleiding tot vitaliteitscoach/ personal trainer bij Chivo, waar de eerste module functioneel coachen al behaald is. Kevin is met zijn aanstekelijke enthousiasme een fantastische motivator. Zijn 2 belangrijkste sporten zijn fitness en mountainbiken maar hij speelt ook graag een potje voetbal en houd zijn conditie op peil met hardlopen.

Kevin verzorgt op dit moment de Buitentraining B-Outside, en helpt ons als een volwaardig teamlid bij het geven van de Small group lessen, zowel bij Gym to-B als bij onze bedrijfstrainingen op locatie. Kevin is een echt mensenmens en staat altijd voor je klaar, zijn passie is het helpen van mensen die niet verder komen nadat ze voor zich zelf van alles hebben geprobeerd. Hij toont begrip en zal alles doen om het beste uit je te halen.

Zijn ambitie is om fulltime bezig te zijn met fitness en vitaliteit. Niet alleen op het werk, maar ook in zijn leefomgeving mensen verder helpen met behulp van de kennis die hij opdoet.